Without Boundary

Soloudstillingen viser værker af dansk billedkunstner og filminstruktør Peter Ringgaard

Værkerne kan opleves på Tønnesgade 19, 7100 Vejle

Åbningstider:
Torsdag – Søndag
11.00 – 18.00

18. maj – 22. juni, 2024

Peter Ringgaard bor og arbejder i København, Tisvilde og Chiang Mai, Thailand.

I soloudstillingen “Without Boundary” møder vi Peter Ringgaard – en ambitiøs og talentfuld dansk billedkunstner og filminstruktør, som er opvokset i Silkeborg og København. Peter Ringgaard viser i udstillingen sin seneste serie af figurative værker på lærred og håndskårne træskulpturer, som er skåret af Thailandsk jamjuree træ (Akacietræ). Peter Ringgaard skildrer i værkerne sin fascination for orientalsk kultur, mennesket og kontrasterne til vores moderne samfund.

Udstillingen viser en samling af koloristiske værker med kant, følsomhed, fortolkninger og fortællinger, der nogle gange tager udgangspunkt i personlige erindringer og historier, fra et liv med kultur og natur helt tæt på. Peter Ringgaards tilgang til kunsten er sanselig og poetisk, der er skjulte detaljer og temaer i motiverne, som beskueren selv bør fortolke.

Gennem sin lange karriere som filminstruktør har Peter Ringgaard rejst jorden rundt og boet mange år i udlandet, blandt andet i Bangkok, Mellemøsten og Los Angeles. Særligt Asiens diverse kulturer og jordnære nuancer, har været en af flere inspirationskilder i skabelsen af værkerne til udstillingen. Peter Ringgaard har fået stor anerkendelse for sit kunstneriske virke, og der venter ham flere udstillinger i Bangkok, Singapore og København inden slutningen af 2024, og New York i 2025.