Handelsbetingelser

Generelt om galleriet

Galleri Fusion er et dansk ejet fysisk og online kunstgalleri (CVR-nr 42157457). Det fysiske galleri er beliggende på Tønnesgade 19, 7100 Vejle. Galleriet udstiller unikke og originale malerier, fotografier, skulpturer og tegninger. Hvis du bruger vores hjemmeside, accepterer du brugervilkårene og vores handelsbetingelser. Alle rettigheder forbeholdes Galleri Fusion.

Sådan handler du på gallerifusion.dk

For at foretage et køb på gallerifusion.dk skal du igennem fire trin:

 1. Find den/de varer, du ønsker og læg dem i indkøbskurven, og gå herefter til checkout siden.
 2. Indtast dine personlige oplysninger.
 3. Indtast leveringsadressen og godkend vores handelsbetingelser.
 4. Vælg herefter betalingsform og gennemfør betalingen. Galleri Fusion tager ikke noget betalingsgebyr, uanset hvilket betalingskort, der benyttes.

Forsendelse og levering

På gallerifusion.dk bruges tre forskellige leveringstider. For nogle varer gælder særlige leveringsbetingelser. Betingelserne vil fremgå forud for køb af disse varer. Du bliver oplyst om, hvilken leveringstype du er berettiget, efter modtagelse af din ordrebekræftelse.

Herunder ses vores leveringstider. Har du spørgsmål, bedes du kontakte os på gallerifusion@outlook.dk eller (+45) 4021 1521

 • Danmark levering 3-5 dage
 • Europa levering 1-2 uger
 • Udenfor Europa 2-3 uger

Vi sender til hele Danmark og udlandet. Forsendelsesomkostninger er inkluderet i salgsprisen, og fremgår derfor ikke under betaling samt på ordrebekræftelsen. Store varer vil blive leveret på leveringsadressen, som angives ved bestillingen. Mindre varer vil blive leveret til nærliggende pakkeshop. Du bliver oplyst om, hvilken slags leveringstype du er berettiget, på din ordrebekræftelse.

Kunders varer sendes altid forsikret, enten med vores egen chauffør eller PostNord Erhverv. Internationale kunders varer sendes altid forsikret med professionelle speditører.

Hvis der ingen er hjemme på leveringsadressen, bliver pakken flyttet til det nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked omkring.

Betaling

På gallerifusion.dk kan der betales med følgende betalingsløsninger:

 • Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • Mastercard/Eurocard
 • MobilePay

Beløbet hæves først på dit kort, når varen er afsendt. Der kan ikke trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved bestillingen.

Galleri Fusion tager forbehold for skriftlige fejl, prisændringer og udsolgte/udgående varer.

Beløbsreservationer ved køb med betalingskort og MobilePay

Når du godkender et køb og anvender betalingskort eller MobilePay som betalingsmiddel, reserverer vi beløbet på dit valgte betalingskort. Vi trækker først det reserverede beløb, når pakken er afsendt til den valgte leveringsadresse.

Vi foretager reservationen for at sikre os, at kortet ikke er spærret, og at der er tilstrækkelig dækning på kortet. Når beløbet trækkes på kortet, ophæves reservationen automatisk.

Den maksimale varighed af en reservation afhænger af korttypen. Du kan få oplyst din korttype af din kortudsteder.

Fordi en reservation har en maksimal varighed, kan reservationen udløbe. Er varen ikke afsendt før udløbet af en reservation, vil vi foretage en ny reservation, og den oprindelige reservation vil blive ophævet af din kortudsteder.

Hvis du efterfølgende ændrer din ordre, modtager du et nyt ordrenummer og der vil ske en ny beløbsreservation. Hvis du oplever, at en reservation ikke er blevet ophævet, bedes du kontakte din kortudsteder, da det kun er din kortudsteder, der kan ophæve reservationen.

Fortrydelsesret

Vi ønsker altid, at give vores kunder den bedst mulige service. Derfor har du altid bytte- og fortrydelsesret i 14 dage, når du handler hos gallerifusion.dk.

Ifølge forbrugeraftaleloven har du 14 dages fortrydelsesret efter modtagelsen af varen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare, eller fået den sidste vare i fysisk besiddelse, hvis det drejer sig om en ordre af flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, men som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelsen give os klar meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din henvendelse skal du gøre os opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Ønsker du at bruge din fortrydelsesret, bedes du kontakte os på gallerifusion@outlook.dk eller (+45) 4021 1521

Returnering af varer købt på gallerifusion.dk

For at gennemføre en returnering under fortrydelsesret, reklamationsret eller ombytning, skal anmodningen godkendes skriftligt eller telefonisk af Galleri Fusion. Ønsker du at bruge din fortrydelsesret, reklamationsret eller anmode om en ombytning, bedes du kontakte os på gallerifusion@outlook.dk eller (+45) 4021 1521 

Ved returnering skal varen altid være i original stand. Du kan med fordel genbruge samme indpakning, hvis du ønsker at returnere din ordre. Hvis indpakningen ikke, er blevet beskadiget ved åbning eller under transport.

Du er selv ansvarlig for, at returordren er pakket ordentligt ind. Sørg derfor altid at dokumenter indpakningen ved, at tage billeder af pakken forud for indlevering/afhentning af din returordre.

Du skal gemme kvitteringen fra indlevering/afhentning af pakken, det er nemlig din sikkerhed. Du bærer risikoen for varen, fra det tidspunkt pakken er indleveret/afhentet og til, at vi har modtaget pakken retur.

Ved modtagelse behandler vi din returordre, og beløbet vil blive refunderet til samme konto, som der blev brugt da købet blev gennemført.

Fragt omkostninger forbundet med returnering under fortrydelsesret, dem skal du selv betale. Fragt omkostninger trækkes fra det indbetalte beløb, hvorefter det resterende beløb bliver tilbagebetalt, når returneringen er gennerført. Vi oplyser returomkostningerne forud for returneringen, og ved tilbagebetalingen

Fragt omkostninger forbundet med reklamationsret eller ombytning, er dækket af Galleri Fusion. Fragt omkostninger forbundet med returnering under fortrydelsesret, dem skal du selv betale.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

 • Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
 • Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
 • Digitale produkter der er taget i brug. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

Reklamationsret

Når du handler hos Galleri Fusion, har du 2 års reklamationsret. Varer købt på gallerifusion.dk, gælder reklamationsretten fra modtagelse af varen. 

Reklamationsretten gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan eksempelvis få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af varen. 

Det forventes, at du, som kunde, anvender varen, som aftalt om korrekt brug og vedligeholdelse af varen. Misligholdes en vare i forhold til aftalen, vil det opfattes som fejlagtig brug, og derfor vil varen ikke være dækket af reklamationsretten.

Fejl og mangler på varer købt på gallerifusion.dk
Skulle du modtage et reklamationsberettiget vare eller en forkert vare, bedes du tage et billede af varen, og herefter sende det til gallerifusion@outlook.dk eller kontakte os på (+45) 4021 1521

Skade under transport
Når du modtager din levering, skal du kontrollere den for eventuelle synlige skader. Er varen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du meddele det med det samme. Transportskader skal meddeles inden for 2 hverdage.