Morten Lundrup

Morten Lundrup er født i 1976 i København, Danmark. Hans seneste projekt Höst, omfavner naturens farver og den svenske skovs ro. Han har gennem de sidste mange år, brugt mange timer i naturens landskab. Hans klare fascination af naturen har altid ligget i de mange farver, og ikke så meget i de forskellige motiver, som naturen rummer.

Efter at have fotograferet portrætter i mange år, så var det tid for Morten Lundrup til, at finde roen i naturen og udvikle en ny stilart af billeder, fotograferet i danske og svenske skove. Hans ønske og håb med kunstprojektet Höst er det, at give folk en mulighed for, at stoppe op og kigge på billedet. Slå hjernen fra i en kort stund, og glemme hverdagens gøremål.

“Jeg mere ro jeg har fundet i mig selv, jo mere lyst har jeg til at fotografere smukke abstrakte ting. Projekt Höst er det første kunstprojekt jeg har fotograferet, som ikke har et selvudviklende aspekt i sig, udover at stoppe op og nyde de naturlige farver og former, som naturen har stillet til rådighed, til vores fornøjelse.”

Udvalgte Udstillinger

Soho Office, København, Danmark

Art Monday, København, Danmark

Cafe Bang & Jensen, København, Danmark

Uddannelse

Fotografassistent i London, UK og New York, USA

Uddannet hos reklamefotografen Leif Schiller og Fotografskolen i København, Danmark